helgen

Hallåj=)
Har inte haft tid att sitta vid datorn i helgen. Det har som hänt saker hela tiden.
I fredags steg jag upp svin tidigt för att åka till Ikea, resan tog drygt 2 timmar. När vi väl var där var jag trött, sliten och hungrig.
Alltså direkt jag kom in sa jag "jag kommer gå vilse minst 9 gånger" och så sant som det var sagt, jag var helt lost hela tiden.
Hittade ganska mycket där faktikst, mest småsaker. VI gick i 975 timmar kändes det som, tillslut strejkade jag och sa att jag måste ha mat innan jag ramlar ihop. Och så fick det bli.
MAT, helt klart det bästa med hela den dagen:)
Sen snabbade vi oss för att hinna på alko, vi kom alltså dit 4 minuter innan det stängde, så det blev inte att storhandla precis, haha!
Jag kom hem där vid 11, då kom david hit sen somnade vi på 3 sek.
I lördags for jag till elins stuga, sen tog vi båten över till "lilla boviken" där david, alle, stina osv var.
Riktigt varmt och skönt:) For hem där vi 6, sen var vi bortbjudna till familjen lundströms, så då var det bara på med finkläderna och bege sig. Min lilla present till dom var en handplockad bukett blommor, (förmodligen den fulaste jag har sett i hela mitt liv). Men i alla fall, vi var där, käkade och fikade, sen träffade jag sanna på sjungadedalens skola sen gick vi hem och väntade på amanda maja och ida, men det visade sig att maja och ida föredrog föräldrar istället för vänner, snyggt!
Men amanda kom i all fall där vi 12, vi gjorde inte alls mycket, satt och pratade osv.
Idag väckte adam mig och vi for till falkan, hur skönt som helst. Sen kom denne också:)
sen for jag hem och käkade grillat som var godare än aldrig förr eftersom jag inte hade ätit på hela dagen.
Låg och myste lite med älskling ett tag på gräset, sen sprang jag in och duschade och nu sitter jag här.
Ska bara klä på mig sen ska jag fara till sannie, vi kanske drar förbi robin ett tag också, vi får se:)
Det var min helg lite kortfattat.
Nått som gör mig förbannat glad är ju att solen har hittat hit, lovely!
Orkar verkligen inte skriva mer, hoj!

tors-fre

Godmorgon!
Sov en redig mängd inatt, aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, kikade på klockan med jämna mellanrum och den började ju bli mot 9 och jag hade inte fått mig en blund?
Det kan vara anledningen till att jag mår röv just nu.Tacka vet jag alvedon!
Alex kom just inspringandes och såg att jag inte hade duschat än, "jag visste att du inte skulle ha duschat"
haha, sluta kännna mig jävlart rakt egenom.
I alla fall, när jag har duschat, ska vi fara till några kompisars stuga i bjureklubb, där massa familjer är och endel har jag inte träffat på kanske 1 år? Känns faktiskt lite roligt! :)
Vi käkar där, badar kanske i havet och har det bra=) Alexandra följer såklart med mig, annars vet jag inte om det hade blivit något av för min del ;)

Om jag inte hinner skriva innan imorgon så ska jag fara till haparandra och gå på ikea och se om jag hittar mig nått:)
Det är släckten som ska fara iväg. Blir borta hela dagen, kaaan bli drygt men det får jag leva med.
Så det resulterar ju till att det inte blir nått PDOL för min del, inte fredag i all fall. Men det är bara då det är artister jag vill se, så lördag kändes absolut inte värt. Men jag är ändå inte så sugen..är det nått fel på mig??


Ha det bra här hemma, puss!

natt hos sh

Idag vaknade jag lämplig tid hur pigg som helst. Väldigt skumt med tanke på att jag sov typ 5 timmar inatt?
Jag tog mitt pick och for till amanda där bara elin var för amanda hade träning. Rätt som det var låg jag död i amandas soffa. När amanda kom hem käkade vi hamburgare sen begav vi oss till bergsbyn föratt käka glass, jag, alex, elin, maja och amanda. Faktiskt ganska trevligt. Vi satt länge och skratta och pratade skit om alla som gick förbi i princip, skönt gäng.
Sen begav vi oss vidare till alexs tomma lägenhet (...duvet vad jag tycker). I alla fall så var vi där ett tag, jag, amanda, elin och alex. Fast det blev inte allt för länge, för sen for vi till ene och sara, satt hos sara ett bra tag, sen for jag och sara och hämtade sanna, vi softade där. Sen bestämmde jag och sanna oss för att fara till robin och byta tillbaka min mobil osv. Sara, snäll som hon är, skjutsade oss dit. Vi stannade längre än väntat, faktiskt ganska trevligt :) Men i alla fall, så hade vi inte ens en tanke på de där med skjuts hem? Men det löste sig för Björn är nog snällast i världen så han skjutsade oss hem till sanna där jag nu sitter. Vi har just tryckt mackor och oboy, thats life ;) haha ett jävla fram och tillbaka idag, men det är smällar man får ta ;)
näe nu ska jag gå och vara lite social med min utveckligsstörda kompis..
måste se till att få mig lite sömn också, ny dag väntar imorgon.
puss och sköt om er! (ALLA mina läsare)


Imorgon kommer du hem rARAING=) då ska du få dig en blöt puss!

why do we always fight

hello handsome!
Kvällen blev inte riktigt som den var tänkt. Direkt vi kom hem efter trippen till hemmakväll Kom fulingarna benne och lil på besök, sen blev det bråk som alla roade sig med att kolla på. Direkt när allt var över sprang jag och gjorde nudlar, och såg honey (för andra gången ikväll) benne och lil for på macken och köpte korv som jag tryckte dirr dom kom tillbaka, SMALT!
sen satt vi mest där och degade, sen for jag och alex och hämtade hanna föratt skjutsa hem henne, när vi kom på att Hampus existerade, så vi bad han komma ut! Stod där och pratade om allt vad kvällen hade erbjudit. Sen for vi hemmåt.
Jag var/är hur sliten som helst så jag bestämde mig för att sova hemma inatt, ensam....
Sen tror jag att jag håller på att bli förkyld, great!
Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och slå på tvn och somna in.
Hörs, pusshey!





Tisdag

Idag vaknade jag halv 4, hur seg som helst, vilket jag inte fattar eftersom jag hade sovit ungefär 11 timmar?
Tog mig en dusch, käkade sen följde jag mami till jysk. Sen for jag direkt till alexandras nya hus på sunnanå. Det kommer bli hur fint som helst.
Eftersom enefjäll bor mitt emot henne så sprang vi över där hon och michelle var och käkade kladdkaka och drack mjölk, mums!
Nu sitter jag här, alex for just till lägenheten och käkade och jag och ene ska gå till hemmakväll och hyra filmen Honey.
FAST, den har ju jag sett 9575 gånger men eftersom att dom så gärna ville se den så offrade jag mig. Den blir ju trotts allt aldrig dålig.
Efter "filmkvällen" ska jag och alex bege oss till lägenheten och förhoppningsvis hitta på nått kul, eller så blir det väl bara att se massa avsnitt av satc, blir nog bra vilket som:)
ene och gre!
fina människor dedär:)
aja nu ropar ene, pusshey!

det blir alltid värre fram mot natten

Jag har en sista sak att säga innan sängen väntar.
Allt jag önskar just nu är att avståndet mellan skellefteå och örebro var ungefär som...skellefteå - ursviken, för då hade jag tagit första bästa buss till dig på mindre än 15 minuter! Men så är inte fallet,så jag får lov att klara mig tills på torsdag.

godnatt och sov gott!

home sweet home

regnet det bara öser ner...............nån mer än jag som börjar tappa livslusten?
jävla sommar!!!

Nu är jag i alla fall hemma, tidigare än väntat faktiskt. Det känns som att jag inte varit hemma på flera dagar, märkligt!
Dedär med monopol var inte min grej, så det fick bli fråga olle dokumentären för min del!
Sen bar det av hemmåt, lika bra det kanske. Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och somna in, men då vet jag att då ligger jag där och vrider och vänder och somnar ändå inte före 03.00..nääe..ska istället stoppa lite mat i magen sen springa över till alexandra, som förhoppningsvis får mig på bättre tankar! Brukar vara så :)

Funderar på PDOL faktiskt, fast jag vette fåglarna om det är värt pengarna.......aja, time will tell!

matdax, ciaoooooooooo!

blogg är något för mig (??????)

Nu är det så att jag ska prova på dehär med blogg,  får väl se hur det blir med den saken ;)
just nu sitter jaghos amanda och ser på room service!
Amanda och Elin trycker pizza och jag har ätit mumsmacka från subbe (subway).
Ikväll väntar monopol med briddz, kan bli nått faktikst! Även fast jag inte kan spela monopol.
Jag kan också berätta att Elins födelsedag blev hur nice som helst. god mat, god dricka, fint sällskap och bra väder, lovely!
Sen bar det av  till trästocks för att see kleerup, han var riktigt nice och det var ett riktigt bra drag.
Hon förtjänade det verkligen.

aja, bye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0